
Urządzenia i Akcesoria
鷹嘴豆燉辣豬肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
奶油30 克
-
豬腰肉 ,切塊(約4公分)450 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)250 克
-
蒜頭10 克
-
罐裝白色鷹嘴豆120 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
孜然粉1 茶匙
-
乾燥馬郁蘭1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
韓國辣椒粉20 克
-
水350 克
-
酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)50 克
-
洋蔥 ,切丁(約0.5公分)30 克
-
香菜 ,略切10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
140.8 kcal /
588.4 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan