Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 奶油
- 450 克 豬腰肉 ,切塊(約4公分)
- 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 10 克 蒜頭
- 120 克 罐裝白色鷹嘴豆
- 1 片 乾燥月桂葉
- 1 茶匙 孜然粉
- 1 茶匙 乾燥馬郁蘭
- 1 茶匙 鹽
- 20 克 韓國辣椒粉
- 350 克 水
- 50 克 酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)
- 30 克 洋蔥 ,切丁(約0.5公分)
- 10 克 香菜 ,略切
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 588.4 kJ / 140.8 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Błonnik
- 3.5 g