鷹嘴豆燉辣豬肉

鷹嘴豆燉辣豬肉

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 奶油
    30 克
  • 豬腰肉 ,切塊(約4公分)
    450 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 罐裝白色鷹嘴豆
    120 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 韓國辣椒粉
    20 克
  • 350 克
  • 酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)
    50 克
  • 洋蔥 ,切丁(約0.5公分)
    30 克
  • 香菜 ,略切
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 140.8 kcal / 588.4 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 15.3 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...