鷹嘴豆燉辣豬肉
TM5 TM6

鷹嘴豆燉辣豬肉

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 30 克 奶油
  • 450 克 豬腰肉 ,切塊(約4公分)
  • 250 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 10 克 蒜頭
  • 120 克 罐裝白色鷹嘴豆
  • 1 片 乾燥月桂葉
  • 1 茶匙 孜然粉
  • 1 茶匙 乾燥馬郁蘭
  • 1 茶匙 鹽
  • 20 克 韓國辣椒粉
  • 350 克 水
  • 50 克 酪梨 ,去皮,切塊(約1.5公分)
  • 30 克 洋蔥 ,切丁(約0.5公分)
  • 10 克 香菜 ,略切

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
588.4 kJ / 140.8 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
15.3 g
Tłuszcz
8.6 g
Błonnik
3.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy