Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 雞翅
- 80 克 去核蜜棗
- 10 克 蒜頭
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 10 克 紅酒醋
- 30 克 烏斯特調味醬
- 50 克 蘭姆酒
- ¼ 茶匙 肉桂粉
- ½ 茶匙 鹽
- 10 克 橄欖油
- 20 克 黑糖
- 30 克 蕃茄糊
- 200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1956.2 kJ / 467.8 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 19.7 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Błonnik
- 1.6 g