
Urządzenia i Akcesoria
蜜棗燉雞翅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
雞翅450 克
-
去核蜜棗80 克
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)100 克
-
紅酒醋10 克
-
烏斯特調味醬30 克
-
蘭姆酒50 克
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
橄欖油10 克
-
黑糖20 克
-
蕃茄糊30 克
-
水200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
467.8 kcal /
1956.2 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
19.7 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan