Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de panceta de cerdo, sin ahumar
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de salsa de soya
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 2000 g de agua
- 375 g de pasta para ramen
- 100 g de espinaca baby fresca
- 750 g de caldo de pollo
- 1 cdita de vinagre de arroz negro
- 2 rebanadas de jengibre (3 mm)
-
½
cdita de paprika picante
lub ½ cdita de paprika - 2 huevos
- 2 hojas de alga nori, cortada en rectángulos (6 trozos por hoja)
- 4 cdas de elote desgranado, en lata
- 2 cebollas cambray, en rebanadas, para decorar
- 2 cdita de ajonjolí tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 4507 kJ / 1077 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pad thai
40min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Arroz para sushi
40min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10min
Tom yum
40min
Sushi California
1 godz.
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 Std. 10 Min
Pollo con ajonjolí
40min
Gyoza (dumplings)
1h 30min