Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 100 g de queso Chihuahua, en trozos
- 100 g de jitomate
- 100 g de puré de tomate
- 250 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 2 pimientos rojos, en trozos sin semillas
- 20 g hojas de perejil fresco
- 100 g de jamón
- 40 g de aceite de oliva
- 3 cditas de salsa Inglesa
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 1 cda de orégano
- ½ cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 250 g de crema
Pasta
- 1300 g de agua
- 1 cdita de sal
- 250 g de ravioles, con el relleno de su preferencia
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2658 kJ / 633 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pescado a la veracruzana
30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Adobo con carne
50min
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Puré de papas
50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Puré de papa y poro
40min
Papas al horno
1h
Pastel azteca
1h 20 min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Puré de papa
50min