![Pastel de chocolate Pastel de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63FAF4F4-6E43-4E6A-893F-120E7961BE74/Derivates/6C120499-C8CD-466E-95AC-3A00E78743D1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate amargo, en trozos
- 180 g de mantequilla, en trozos
- 180 g de azúcar
- 50 g de harina
- 1 pizca de sal
- 3 huevos
- 150 g de frambuesas congeladas, o frescas
- Wartości odżywcze
- na 10 rebanada
- Kalorie
- 15230 kJ / 3640 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 300 g
- Tłuszcz
- 250 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de arroz sin lácteos
30 min
Calas de New Orleans (arroz frito)
1 godz.
Panqué con arándanos
1 godz.
Brazo gitano de café
2 Std. 30 Min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1h 45min
Pastel de zanahoria
1 godz. 30 min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2 godz.
Sopa de lentejas con plátano
1h 25min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Sopa de lentejas
1 godz. 30 min
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min