Urządzenia i Akcesoria
Pot-set plain yoghurt
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz.
8 portions
Składniki
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45.9 mg
Białko
4 g
Kalorie
400.3 kJ /
95.6 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stewed apples
25 min
Lemon curd
20 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Custard
10 min
Peanut brittle
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Homemade Custard
15 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 min