Focaccia ai 4 formaggi

Focaccia ai 4 formaggi

3.9 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • spicchi di aglio
    2
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di mozzarella per pizza a pezzi
    80 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di acqua
    120 g
  • di farina tipo 00
    270 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    80 g
  • di Gorgonzola a tocchetti
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386 kcal / 1618 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...