Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de leche
- 50 g de mantequilla
- 20 g de levadura prensada fresca
- 60 g de azúcar
- 550 g de harina
- 10 g de sal
- 1 huevo, batido
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 380 kJ / 91 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 1 g