
Urządzenia i Akcesoria
Helado de chocolate y jalapeños
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
8 raciones
Składniki
-
de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos150 g
-
chiles jalapeños frescos (sin pedúnculo, semillas ni membranas)1 - 2
-
de leche500 g
-
de cacao puro en polvo10 g
-
huevo1
-
yema de huevo1
-
de azúcar50 g
-
de nata (35% de grasa)500 g
-
de pepitas de chocolate150 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
493 kcal /
2061 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
37.53 g
Węglowodany
31.44 g
Błonnik
27.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viva México
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania