Helado de chocolate y jalapeños

Helado de chocolate y jalapeños

4.2 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    150 g
  • chiles jalapeños frescos (sin pedúnculo, semillas ni membranas)
    1 - 2
  • de leche
    500 g
  • de cacao puro en polvo
    10 g
  • huevo
    1
  • yema de huevo
    1
  • de azúcar
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    500 g
  • de pepitas de chocolate
    150 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 493 kcal / 2061 kJ
Białko 7.4 g
Tłuszcz 37.53 g
Węglowodany 31.44 g
Błonnik 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...