Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en trozos pequeños
- 100 g de nata fría
Merengue
- 2 claras de huevo
- 50 g de agua
- 200 g de azúcar
- 2 - 4 gotas de vinagre
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 852 kJ / 204 kcal
- Białko
- 2.19 g
- Węglowodany
- 26.38 g
- Tłuszcz
- 9.94 g
- Błonnik
- 0.44 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yemas
4h 20 min
Savarin rápido al ron
1h 30min
Merengue con agua
15 Min
Cremadillos
3h 50min
Milhojas de crema y toffee
2h 30min
Carolinas
50 min
Tarta de moka
1h 30min
Merengue italiano
20 min
Tarta San Marcos
4 Std.
Almoixàvenas
1h 30min
Milhojas caramelizado con crema y merengue
2 godz.
Brazo de gitano
3h