Urządzenia i Akcesoria
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 pieces
Składniki
Buckwheat Pancakes
-
buckwheat flour75 g
-
plain flour75 g
-
large eggs2
-
milk250 g
-
water100 g
-
sunflower oil20 g
Filling
-
bacon, cured and smoked, sliced120 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh spinach leaves roughly chopped300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ricotta cheese250 g
-
single cream30 g
-
pine nuts50 g
-
unsalted butter for frying10 - 20 g
Cheese Sauce
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
single cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16.27 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
30.35 g
Błonnik
2.53 g
Węglowodany
19.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Soparnik
1 godz. 45 min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Roquefort Sauce
20 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Apple and Blackcurrant Pie
2 godz.
Plum Lattice Tart
2 godz. 20 min
Tomato Pie
3 godz.