Urządzenia i Akcesoria
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 pieces
Składniki
Buckwheat Pancakes
-
buckwheat flour75 g
-
plain flour75 g
-
large eggs2
-
milk250 g
-
water100 g
-
sunflower oil20 g
Filling
-
bacon, cured and smoked, sliced120 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh spinach leaves roughly chopped300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ricotta cheese250 g
-
single cream30 g
-
pine nuts50 g
-
unsalted butter for frying10 - 20 g
Cheese Sauce
-
Emmental cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
single cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
16.27 g
Kalorie
1736 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
30.35 g
Błonnik
2.53 g
Węglowodany
19.26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Apple tart
1h
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35min
Pumpkin and Spinach Pie
1h 35min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pissaladière
1h 30min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Pancakes with Two Fillings
40min