Urządzenia i Akcesoria
Krabben-Quark-Tatar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Tomaten3
-
Zwiebel halbiert1
-
Magerquark500 g
-
Milch20 g
-
Senf1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen½ Bund
-
Kapern abgetropft20 g
-
Nordseekrabben gegart, abgetropft100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
22 g
Kalorie
551 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Thunfischsauce
10 min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 min
Erbsen-Krabben-Suppe
35 min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1 godz. 20 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Avocadosuppe mit Garnelen
15 min
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 min
Tomatenquark
10 min
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5 godz. 20 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Thunfischcreme
5 min