Urządzenia i Akcesoria
Grissini de pepita de calabaza
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 piezas
Składniki
-
100 g de agua
-
10 g de aceite de oliva
-
24 g de miel
-
2 cditas de levadura seca instantánea
-
265 g de harina
-
½ cucharadita de sal fina
-
pepita de calabaza
-
leche de soya para barnizar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
3 g
Kalorie
416 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.
Pan de aceitunas
2 godz.
Pan rápido
1 godz. 35 min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 godz. 30 min
Pan de aceitunas TM6
4 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Focaccia de papa y romero
1 godz. 40 min
Palitos de pan
1 godz. 45 min
Hogaza exprés
50 min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Pan integral
3 godz.