Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de queso Gruyère
- 4 claras de huevo
- 400 g de leche
- 5 yemas de huevo
- 6 cdas de leche, caliente
- 75 g de harina
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 1 cdita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 882 kJ / 210 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soufflé de queso horneado TM6
1h 25min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4h
Vitello Tonnato
3h 25min
Soufflé de espinacas y dos quesos
35 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Papas Dauphine
1h 40min
Soufflé de queso rápido
45 min
Helado de dulce de leche
12h
Souffle de chocolate
1h
Risotto con parmesano
30 min