Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
lub ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2479 kJ / 393 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Karides Sote
10min
Sebzeli Kuzu Yahni
55min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 godz. 5 min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10min
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1h 15 min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10 min