Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g kuru kayısı
- 100 g hurma, çekirdeksiz
- 150 - 200 g ceviz
- 5 - 6 yk Hindistan cevizi tozu
- 2 tutam tarçın
- Wartości odżywcze
- na 1 ad
- Kalorie
- 242.8 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 0.9 mg
Alternatywne przepisy
Bulgurlu maydanoz salatası
25 min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 dk
Limonlu ve Taze Otlu Somon Burger, Parmesanlı Kabak İle
30 dk
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 min
Yaban Mersinli Kuruyemişli Hurma Topu
20 min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 min
Vegan Çedar Peyniri
3 godz. 10 min
Kakaolu Nohut Topları
20 min
Domates Soslu Bulgurlu Köfte (Bebek Yemeği)
45 min
Hindistan Cevizli Havuçlu Kayısı Topları
1h 15 min
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 min