俄式酸奶牛肉

俄式酸奶牛肉

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉塊 ,切片(厚約1公分)
    500 克
  • 低筋麵粉
    1 大匙
  • 10 克
  • 奶油
    20 克
  • 蒜頭 ,切片
    15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 蕃茄汁 (可果美蕃茄汁)
    250 克
  • 紅酒
    80 克
  • 日式烏斯特醬 (中濃調味醬)
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ¼ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    ½ 片
  • 蘑菇 ,切片(約1公分)
    150 克
  • 酸奶油
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 381.4 kcal / 1594.5 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 16.2 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...