俄式酸奶牛肉
TM5 TM6

俄式酸奶牛肉

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 牛肉塊 ,切片(厚約1公分)
  • 1 大匙 低筋麵粉
  • 10 克 油
  • 20 克 奶油
  • 15 克 蒜頭 ,切片
  • 100 克 洋蔥 ,切絲
  • 250 克 蕃茄汁 (可果美蕃茄汁)
  • 80 克 紅酒
  • 80 克 日式烏斯特醬 (中濃調味醬)
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • ½ 片 乾燥月桂葉
  • 150 克 蘑菇 ,切片(約1公分)
  • 40 克 酸奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1594.5 kJ / 381.4 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
32.8 g
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy