Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zálivka
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 2 polévkové lžíce limetkové šťávy
- 1 čajová lžička sójové omáčky
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
Kadeřávek
- 500 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů kadeřávku, nakrájeného na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 400 kJ / 95 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Křehký koláč s tuňákem, čerstvým sýrem a rajčaty
50min
Zelný salát s bylinkami
10 Min
Švestková granola (bez cukru)
2h
Zelené fazolky s tymiánem
1 Std. 10 Min
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 Min
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2h
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min
Ruský salát z červené řepy
1 Std. 10 Min
Marinované papriky
55 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20 Min
Bazalkové pesto
10 Min