Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olej na vymazání
- 70 gramů vlašských ořechů
- 30 gramů dýňových semínek
- 350 gramů dýně, na kousky
- 350 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů sušených brusinek
- 1 cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů ovesného krému, ovesné alternativy smetany
- 25 gramů ovesných vloček, jemných
- 2 čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička čerstvě umletého pepře
- 1 čajová lžička mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky mletého kardamomu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1705 kJ / 408 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2h 5min
Brokolice s cizrnou v ořechové omáčce
1h
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min
Chřestovo - mrkvové kari
35 Min
Veganská zakysaná smetana
10 godz. 15 min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16 Std.
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Čočkovo-dýňová polévka
1h
Musaka z červené čočky
2h 20min