Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Treska v balíčku
- 4 kusy filetů z tresky, (150 gramů každý)
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 1 kus citrónu
- 3 snítky čerstvé petržele, plocholisté, omyté a osušené
- 20 gramů másla, slaného
- 5 - 10 gramů křenu, čerstvého, nastrouhaného
- 40 gramů hořčice, kremžské
Celerové pyré
- 600 gramů vody
- 500 gramů celeru, na kousky
- 330 gramů mrkve, na kolečka
- 50 gramů smetany
- 25 gramů másla
- 1 - 2 špetky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1431 kJ / 336 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kozí sýr s bylinkami
18 godz.
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 Min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Brak ocen
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 Std. 30 Min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Avokádovo-rajčatová polévka
40min
Losos v balíčku se sušenými rajčaty a kuskusem
35min
Pomazánka z pečeného lilku s jogurtem a rukolou
1小时 15 分钟
Pomazánka z pečených paprik
45 Min
Polévka z pečené dýně
50min