Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alle mandorle in salsa al limone
35min
Mani insanguinate
1h 15min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1u.
Whoopie al caffè
2u.
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Yogurt liquido al caffé
10 godz. 50 min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Dolce al latte
5h
Milkshake nocciole e vaniglia
15min
Milkshake banana split
30min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1u.