Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Patate in purea
- 400 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- sale, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 410 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fantasmini
7 Std. 50 Min
Fusilli alla puttanesca CucinaBarilla
20 Min
Caramello fango
20 Min
Dolce di biscotto e crema al formaggio
35 Min
Tiramisù da bere
10 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Fagioli in agrodolce
35 Min
Donut Milkshake
3h 30min
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.
Crêpes di biscotti con crema gianduia e ricotta
1 Std.
Pasta gratinata
50 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min