Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 100 g de cebolla, en trozos
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 30 g de mantequilla sin sal, y un poco más para engrasar
- 450 g de carne molida de res
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Puré de papa
- 900 g de papas, peladas y cortadas en rebanadas (5 mm)
- 400 g de leche
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 50 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 3166 kJ / 755 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pacholas
35min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Pastel de carne
40min
Pechugas a la reina
35min
Crepas florentinas de pollo
1 Std. 10 Min
Albóndigas cremosas
40min
Pay de pollo al chipotle
1 Std.
Cacerola de papas
1 Std. 10 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Pay de atún con verduras almendrado
1 Std. 30 Min
Pastel de carne
50min
Pay de atún
1h 40min