Urządzenia i Akcesoria
Pastinakenpuffer
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Haferflocken, zart30 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Pastinaken in Stücken (3 cm)400 g
-
Magerquark100 g
-
Eier (Kl. M)2
-
Salz1 ¼ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
Muskat3 Prisen
-
Zitronensaft20 g
-
Äpfel in Stücken (3 cm)500 g
-
Zucker10 g
-
Senfkörner1 TL
-
Butterschmalz80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1608 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45min
Sellerie-Möhren-Bratlinge
20min
Kürbis-Möhren-Gratin
50min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Kartoffel-Kürbis-Rösti mit Radicchio-Salat
1h
Crêpes mit Mangoldfüllung
1h
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h
Mangoldcremesuppe
30min
Blumenkohl-Puffer
30min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Gelbe-Bete-Risotto
2h