
Urządzenia i Akcesoria
Rotkohl-Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Schalotten80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl30 g
-
Rosmarin abgezupft1 Stängel
-
Zimt¼ TL
-
Rotkohl in Stücken (ca. 2 cm)300 g
-
Risottoreis300 g
-
Rotwein, trocken100 g
-
Orangensaft100 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 ½ geh. TL
-
Salz1 gestr. TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Butter in Stücken50 g
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
557 kcal /
2330 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Angeber!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy