Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
TM6 TM5

Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat

4.1 (217 ocen)

Składniki

  • 100 g Käse, in Stücken (z. B. Gouda oder Emmentaler)
  • 100 g Zwiebeln, halbiert
  • 350 g Blumenkohl, in Stücken
  • 2 Eier
  • 1 EL Haferkleie
  • 1 ½ TL Salz
  • 1 TL Pfeffer
  • 2 Prisen Muskat
  • 250 g Rote Bete, frisch, geschält, in Stücken
  • 150 g Petersilienwurzeln, in Stücken
  • 20 g Olivenöl
  • 1 Orange, geschält, in Stücken

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1182 kJ / 283 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy