Urządzenia i Akcesoria
Castagne al Rum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1440 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
500 g di acqua
-
250 g di zucchero
-
350 g di castagne secche sbucciate morbide e spellate (vedere consiglio 1)
-
300 g di Rum
-
150 g di alcol per liquori (95°C)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
155 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
15740.2 kJ /
3762 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
524.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Confettura estiva
55 min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 godz. 10 min
Limoncello
193 godz.
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1 godz. 5 min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Castagne sciroppate
721 godz. 10 min
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Confettura di fragole e arance
1 godz. 20 min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 godz. 40 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min