Urządzenia i Akcesoria
Castagne al Rum
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1440 godz. 40 min
3 vasetti
Składniki
-
500 g di acqua
-
250 g di zucchero
-
350 g di castagne secche sbucciate morbide e spellate (vedere consiglio 1)
-
300 g di Rum
-
150 g di alcol per liquori (95°C)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 vasetti
Sód
155 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
15740.2 kJ /
3762 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
524.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conserve
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crema di marroni
1 Std. 10 Min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 Std. 30 Min
Castagne alla valdostana
13 Std. 10 Min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Burro Montpellier
Keine Bewertungen
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50 Min
Castagnole ripiene
14 Std.
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Castagnole
1 Std. 20 Min
Castagne sciroppate
721 Std. 10 Min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min