Urządzenia i Akcesoria
Moscato panna cotta with pistachios
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
278.5 mg
Białko
40 g
Kalorie
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Tłuszcz
215 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
125.2 g
Węglowodany
136.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plum and cherry paste
5h 15min
Apricot apple pie
1h 40min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Lemon meringue pie
3h
Focaccia
2h 5min
Lemon cake
2h
Potato cakes
45min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Saint-Honore
2h 45min
Bee sting cake
6h 50min