Urządzenia i Akcesoria
Moscato panna cotta with pistachios
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
278.5 mg
Białko
40 g
Kalorie
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Tłuszcz
215 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
125.2 g
Węglowodany
136.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Chocolate brownie trifle
6 godz.
Classic lemon tart
3 godz. 10 min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Profiteroles
2 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Apple tart
1 godz.
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Strawberry champagne cake
3 godz. 10 min