Urządzenia i Akcesoria
Moscato panna cotta with pistachios
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
278.5 mg
Białko
40 g
Kalorie
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Tłuszcz
215 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
125.2 g
Węglowodany
136.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova
6 Std.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Crème brûlée
7 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Cold cut pork sausage
1 Std. 30 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Classic gin and cucumber icy poles
24 Std. 15 Min
Pavlova towers
4 Std. 30 Min
Fruit coulis
10 Min