Urządzenia i Akcesoria
Moscato panna cotta with pistachios
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 8 portions
Sód
278.5 mg
Białko
40 g
Kalorie
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Tłuszcz
215 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
125.2 g
Węglowodany
136.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime glaze
40 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Crème brûlée
7 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Berry mousse
5 godz.
Profiteroles
2 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Vanilla mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Chocolate volcanos
55 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 godz.
Chocolate fondant cake
40 min