Moscato panna cotta with pistachios

Moscato panna cotta with pistachios

4.1 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 25 min
8 portions

Składniki

  • chilled water
    50 g
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • shelled unsalted pistachio nuts
    50 g
  • raw sugar
    100 g
  • thickened cream
    500 g
  • full cream milk
    270 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • Pink Moscato wine
    100 g
  • natural pink food colouring (optional)
    2 drops

Wartości odżywcze na 8 portions

Kalorie 2589.2 kcal / 10874.5 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 215 g
Węglowodany 136.8 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 125.2 g
Sód 278.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...