Urządzenia i Akcesoria
Ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2244 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai red curry paste
15 min
Garam masala
10 min
Tandoori paste
5 min
Tandoori chicken
45 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Garlic paste
20 min
Garam masala powder
5 min
Cucumber and mint raita
30 min
Coriander chilli chutney
5 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Roti
2 godz.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min