Urządzenia i Akcesoria
Ginger paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2244 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
2114 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
50.8 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tandoori chicken
45 min
Thai red curry paste
15 min
Garam masala
10 min
Korma spice blend
5 min
Tandoori paste
5 min
Madras curry powder
15 min
Garlic paste
20 min
Chicken korma
45 min
Garam masala powder
5 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min