Ginger paste

Ginger paste

4.8 156 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 Total recipe

Składniki

  • fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Sód 2244 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 2114 kJ / 503 kcal
Tłuszcz 50.8 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 9.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...