Filet mignon con porcini e castagne

Filet mignon con porcini e castagne

4.6 18 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di scalogni a pezzi
  • 60 g di burro a pezzi
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
    300 g di funghi porcini surgelati, e decongelati
  • 250 g di sidro, secco
  • 4 spicchi di aglio in camicia
  • 400 g di castagne cotte e pelate (vedere consigli)
  • 600 g di filetto di maiale intero
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 43.3 g
Kalorie 2478 kJ / 593 kcal
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...