Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane

Filetto di maiale ed erbette in gabbia di pane

4.9 16 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porzioni

Składniki

Pane
  • 120 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina tipo 00
  • 10 g di zucchero
  • 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
  • 400 g di spinaci baby freschi
  • 500 g acqua
  • 1 filetto di maiale senza nervi, (400 g circa)
  • 1 cucchiaino di sale alle erbe (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
  • 50 g di prosciutto crudo a fette
  • 1 cucchiaio di latte

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 491.8 kcal / 2057.5 kJ
Białko 34.6 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 53.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...