Patatas guisadas con calamares

Patatas guisadas con calamares

4.3 759 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de colorante amarillo
  • 500 g de calamares frescos (en trozos o anillas)
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 500 g de patatas chascadas
  • 30 g de arroz de grano redondo
  • 50 g de vino blanco
  • 300 g de caldo de pescado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 21.6 g
Kalorie 1421 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 14.2 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...