Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 30 g de puerro
- 30 g de zanahoria
- 150 - 160 g de lacón desalado
- 100 - 120 g de carne de ternera sin nervios en trozos
- 100 - 120 g de tocino entreverado curado
- 1 chorizo (aprox. 100 g)
- 1 morcilla (aprox. 100 g)
- 1300 g de agua
- 400 g de nabos en trozos
- 400 g de patatas chascadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1742 kJ / 417 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 30.9 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Olleta de habichuelas con arroz y pencas
35min
Lentejas con oreja al vinagre balsámico
30min
Gazpacho de pimientos
10 Min
Guiso de invierno
40min
Sopa de ajo con picadillo
40min
Sopa de ajo
40min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1 Std. 20 Min
Sopa de almendras
4h 40 min
Asadillo manchego
4h 15min
Guiso de judías rojas con costillas
40min
Guiso de judías carilla con chipirones
5 Std. 15 Min
Garbanzos con fideos y mejillones
20 Min