Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de chocolate negro (70% de cacao), en trozos
- 4 huevos
- 120 g de azúcar moreno
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 560 g de castañas cocidas peladas
- 15 g de levadura química en polvo (1 sobre)
- 1 cucharadita de bicarbonato
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 116.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho de plátano y nueces
40p
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 Min
Compota de manzana con cobertura de bizcocho
50 Min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50 Min
Cake de arándanos
1h 30min
Magdalenas de castañas
20p
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1h
Pastas de albaricoque y matcha
4h
Tarta de manzana en hojaldre (Sin azúcar)
1h
Pan de castañas
4h
Galletas bretonas (sin azúcar)
1h
Crema de leche, chocolate, avellanas y azúcar
15 min