Magdalenas de castañas y chocolate

Magdalenas de castañas y chocolate

3.1 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 unidades

Składniki

  • 150 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
  • 4 huevos
  • 120 g de azúcar moreno
  • 150 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 560 g de castañas cocidas peladas
  • 15 g de polvo de hornear (1 sobre)
  • 1 cucharadita de bicarbonato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 116.5 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...