Focaccia con manzana al tomillo

Focaccia con manzana al tomillo

4.4 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

  • de cebolleta en trozos
    30 g
  • chalota en mitades
    1
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    40 g
  • manzana para cocinar pelada, en dados de 1 cm
    1
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    5 ramitas
  • de sal
    2 ½ cucharaditas
  • de agua
    280 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
    1 cucharadita de melaza de cebada malteada
  • de levadura prensada fresca
    25 g
    2 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • de harina de fuerza
    500 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 200 kcal / 839 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 34.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 488.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...