Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa

Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa

4.6 36 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

  • de pulpa de calabaza asada (40 min en el horno o 10 min en el microondas)
    250 g
  • de azúcar
    250 g
  • huevos
    3
  • de aceite de girasol
    70 g
  • de harina de repostería
    230 g
  • de cacao puro en polvo
    50 g
  • de gaseosa en polvo dobles
    3 sobres
  • de mermelada de fresa
    300 g
  • hojas de gelatina (hidratadas en agua fría un mínimo de 5 min)
    3
  • de fideos de chocolate
    30 g
  • fresas para decorar
    12

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 331 kcal / 1382 kJ
Białko 4.68 g
Tłuszcz 8.88 g
Węglowodany 58.01 g
Błonnik 1.99 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...