Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

3.7 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Panna cotta
  • 1 chorrito aceite de girasol
  • 3 hojas de gelatina
  • 50 g de miel
  • 250 g de yogur natural
  • 20 g zumo de limón
  • 120 g de nata para cocinar (18% de grasa)
Salsa de albaricoques
  • 80 g de orejones de albaricoque
  • 300 g de agua
  • 30 g de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 4.6 g
Kalorie 790.7 kJ / 189.2 kcal
Tłuszcz 9.7 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...