Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques

3.8 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 raciones

Składniki

Panna cotta
  • de aceite de girasol
    1 chorrito
  • hojas de gelatina
    3
  • de miel
    50 g
  • de yogur natural
    250 g
  • de zumo de limón
    20 g
  • de nata para cocinar (18% de grasa)
    120 g
Salsa de albaricoques
  • de orejones de albaricoque
    80 g
  • de agua
    300 g
  • de miel
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 189.2 kcal / 790.7 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 20.7 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...