Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 150 g de mantequilla en trozos pequeños
- 6 láminas de masa filo
- 4 plátanos
- 20 g de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1860 kJ / 445 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vasitos de crumble de chocolate y chile, reducción de frutos rojos y nata
4h 10min
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6 Std. 15 Min
Berenjenas rellenas y salsa de yogur con azafrán - Irán
1h
Bizcocho resurección de los muertos
1h 5min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Tarta de chocolate y fresas
2h 15 min.
Cookie gigante
40min
Tarta de chocolate con dos texturas
1 Std. 40 Min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 Std. 10 Min
Pastelitos de naranja y chocolate
1h 45min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50 min.