Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de azúcar de abedul Sucrafor®
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 150 g de ciruelas pasas sin hueso
- 3 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharada de levadura química en polvo
- 1 yogur natural
- 150 g de leche
- 100 g de aceite de girasol (y algo más para engrasar)
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 897.5 kJ / 214.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1 godz.
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1 godz.
Bizcocho de manzana
1 godz.
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2 godz.
Bizcocho de calabacín
1 godz. 30 min
Bizcocho veteado de manzana
1 godz.
Bizcocho de coco
45min
Bizcocho de calabaza y nueces sin azúcar
1 godz. 15 min
Bizcocho integral de zanahoria
1h 20min
Bizcocho de piña
50min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min