
Urządzenia i Akcesoria
Fondue malinowe z biszkoptami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
malin, świeżych250 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM1 łyżka
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki200 g
-
sera mascarpone110 g
-
likieru kokosowego20 g
-
skrobi kukurydzianej20 g
-
biszkopty do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294.5 kcal /
1232 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
97.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska