Fondue malinowe z biszkoptami

Fondue malinowe z biszkoptami

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji

Składniki

  • malin, świeżych
    250 g
    250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżka
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    200 g
  • sera mascarpone
    110 g
  • likieru kokosowego
    20 g
  • skrobi kukurydzianej
    20 g
  • biszkopty do podania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 294.5 kcal / 1232 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 31.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 97.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...