Fondue malinowe z biszkoptami
TM6 TM5

Fondue malinowe z biszkoptami

4.1 (11 ocen)

Składniki

  • 250 g malin, świeżych
    lub 250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    lub 2 łyżki cukru wanilinowego
  • 200 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 110 g sera mascarpone
  • 20 g likieru kokosowego
  • 20 g skrobi kukurydzianej
  • biszkopty, do podania

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1232 kJ / 294.5 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
31.2 g
Tłuszcz
17.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
3 g
Sód
97.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy