Fondue malinowe z biszkoptami

Fondue malinowe z biszkoptami

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji

Składniki

  • 250 g malin, świeżych
    250 g malin, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • 200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 110 g sera mascarpone
  • 20 g likieru kokosowego
  • 20 g skrobi kukurydzianej
  • biszkopty do podania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 294.5 kcal / 1232 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 17.4 g
Węglowodany 31.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 97.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...