
Urządzenia i Akcesoria
Fondue malinowe z biszkoptami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
250 g malin, świeżych
-
1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
200 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
110 g sera mascarpone
-
20 g likieru kokosowego
-
20 g skrobi kukurydzianej
-
biszkopty do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
294.5 kcal /
1232 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
97.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deser czekoladowy z biszkoptami
6 godz. 20 min
Łódeczki z galaretką truskawkową
4 godz. 40 min
Deser kremowy z amaretti i grappą
35 min
Financiery orzechowe z malinami
1 godz. 20 min
Kakaowe ciastka z orkiszem i kremem
1 godz. 25 min
Syrop waniliowo-cytrynowy
1 godz. 15 min
Szarlotka w kokilkach
1 godz.
Lodowe parfait na patyku
5 godz. 40 min
Tiramisu bez laktozy
12 godz. 40 min
Makaroniki z herbatą matcha
2 godz.
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min