Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Römersalatherz, geviertelt
- 150 g Cherry-Tomaten
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 TL Olivenöl
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à ca. 150 g)
- 1 Zitrone, Bio, in Scheiben
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1365 kJ / 326 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25 Min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Brunnenkressesalat mit Hüftsteak-Tagliata
50 Min
Gefüllte Tomaten
1 Std.
Fischfilet-Kräuter-Päckchen
35min
Schweinemedallions mit Romanesco
40min
Garnelensalat
25 Min
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40min
Fisch-Pasta
40min
Gemüsenudeln mit Lachssauce
40min
Lachs mit Spinathaube auf Tomatensugo
45min