
Urządzenia i Akcesoria
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eating apple firm, cored, quartered1
-
shallot halved1
-
red cabbage cut in pieces300 g
-
dried figs cut in pieces (3 cm)30 g
-
maple syrup10 g
-
white balsamic vinegar30 g
-
cranberry juice30 g
-
rapeseed oil40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
rocket leaves50 g
-
Gorgonzola dolce crumbled60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
231 kcal /
969 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beetroot Salad
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Cherry Pistachio Energy Balls
1 godz.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Detox Salad
10 min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Asian Chopped Salad
20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min