Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 克 排骨, 切段
- 10 克 蔭豆豉
- 15 克 蔥, 切段
- 15 克 醬油
- 500 克 水, 蒸煮用
- 250 克 南瓜, 去皮切片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 877 kJ / 209 kcal
- Białko
- 13.67 g
- Węglowodany
- 10.23 g
- Tłuszcz
- 12.26 g
- Błonnik
- 1.528 g