
Urządzenia i Akcesoria
芋頭麻糬
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 人份
Składniki
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
水1000 克
-
冰糖粉130 克
-
牛奶20 克
-
油20 克
-
糯米粉400 克
-
花生粉 適量,依個人口味調整
Wartości odżywcze na 8 人份
Kalorie
3621 kcal /
15157 kJ
Białko
49.26 g
Tłuszcz
30.92 g
Węglowodany
774.09 g
Błonnik
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan