薄荷優格烤雞

薄荷優格烤雞

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 新鮮薄荷葉
    15 片
  • ½ 茶匙
  • 乾燥巴西利
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 匈牙利甜紅椒粉
    ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    20 克
  • 原味優格
    50 克
  • 檸檬汁
    15 克
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    300 克
  • 紅甜椒 ,切塊(約2公分)
    80 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂對切
    80 克
  • 櫛瓜 ,切片(約1公分)
    80 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 345.5 kcal / 1444.5 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...