Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 帕瑪森起士粉
- 15 克 蒜頭
- 5 克 薑
- 15 片 新鮮薄荷葉
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 乾燥巴西利
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- ¼ 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
- 20 克 鮮奶油
- 50 克 原味優格
- 15 克 檸檬汁
- 300 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- 80 克 紅甜椒 ,切塊(約2公分)
- 80 克 新鮮香菇 ,去蒂對切
- 80 克 櫛瓜 ,切片(約1公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1444.5 kJ / 345.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3.5 g