Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 茶匙 肉荳蔻粉
- 1 ½ 茶匙 紅辣椒粉
- 2 茶匙 咖哩粉
- ¼ 茶匙 乾燥茴香籽
- 20 克 紅蔥頭
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 20 克 椰子油
- 100 克 椰漿
- 180 克 芒果 ,切塊
- 1 大匙 魚露
- 6 支 豬肋排 (約600克)
- 2 片 檸檬葉
- 4 小片 乾燥香茅
- 1 片 乾南薑
- 50 克 水
- 200 克 馬鈴薯 ,切塊
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 九層塔 ,適量
- Wartości odżywcze
- na 1 支
- Kalorie
- 1380.7 kJ / 330.3 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 22.3 g