芒果咖哩醬烤豬肋排

芒果咖哩醬烤豬肋排

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 支

Składniki

  • 肉荳蔻粉
    1 茶匙
  • 紅辣椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 乾燥茴香籽
    ¼ 茶匙
  • 紅蔥頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 椰子油
    20 克
  • 椰漿
    100 克
  • 芒果 ,切塊
    180 克
  • 魚露
    1 大匙
  • 豬肋排 (約600克)
    6 支
  • 檸檬葉
    2 片
  • 乾燥香茅
    4 小片
  • 乾南薑
    1 片
  • 50 克
  • 馬鈴薯 ,切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    100 克
  • 九層塔 ,適量

Wartości odżywcze na 1 支

Kalorie 330.3 kcal / 1380.7 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 11.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...