
Urządzenia i Akcesoria
芒果咖哩醬烤豬肋排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 支
Składniki
-
肉荳蔻粉1 茶匙
-
紅辣椒粉1 ½ 茶匙
-
咖哩粉2 茶匙
-
乾燥茴香籽¼ 茶匙
-
紅蔥頭20 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
椰子油20 克
-
椰漿100 克
-
芒果 ,切塊180 克
-
魚露1 大匙
-
豬肋排 (約600克)6 支
-
檸檬葉2 片
-
乾燥香茅4 小片
-
乾南薑1 片
-
水50 克
-
馬鈴薯 ,切塊200 克
-
紅蘿蔔 ,切塊100 克
-
九層塔 ,適量
Wartości odżywcze na 1 支
Kalorie
330.3 kcal /
1380.7 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

我的中秋派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan