
Urządzenia i Akcesoria
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Karotten in Stücken (4 cm)250 g
-
Fenchel in Stücken (4 cm), mit Fenchelgrün für die Dekoration250 g
-
Hirse150 g
-
Wasser1200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Rosinen (opcjonalnie)40 g
-
Cashewkerne2 - 4 EL
-
Ras el Hanout2 TL
-
Kokosöl2 TL
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Salz1 TL
-
Honig½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
270 kcal /
1130 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lunch Bowl
10 Przepisów
Austria
Austria