Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 350 g Penne
- 400 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 Min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Fenchel-Lachs mit Wildreis und Dillsauce
45 Min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35 Min
Fischcurry
55 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Lachs mit Zucchinireis
45 Min
Zitronen-Lachs-Pasta
1h
Lachs-Linguine
30 min
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 Min