Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream filo stacks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Filo stacks
-
shelled Brazil nuts (see Tips)80 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
filo pastry4 sheet
-
icing sugar5 tbsp
Berry and cream filling
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
mascarpone cheese100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar2 tbsp
-
strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)120 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1413.6 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rocky road Christmas trees
24 godz. 30 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Beer and chilli peanut clusters
1 godz. 25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Apricot liqueur
30 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min