Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream filo stacks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Filo stacks
-
shelled Brazil nuts (see Tips)80 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
filo pastry4 sheet
-
icing sugar5 tbsp
Berry and cream filling
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
mascarpone cheese100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar2 tbsp
-
strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)120 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1413.6 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Berry marshmallow slice
2 godz. 30 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min
Pavlova
6 godz.