Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream filo stacks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Filo stacks
-
shelled Brazil nuts (see Tips)80 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
filo pastry4 sheet
-
icing sugar5 tbsp
Berry and cream filling
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
mascarpone cheese100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar2 tbsp
-
strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)120 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1413.6 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 min
Cranberry and Pistachio Cookie Gift Jar
20 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Gulab jamun (Jumbo)
1 godz. 30 min
Ginger butter
10 min
Za'atar pesto
5 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min