Urządzenia i Akcesoria
Berry and cream filo stacks
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Filo stacks
-
shelled Brazil nuts (see Tips)80 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
filo pastry4 sheet
-
icing sugar5 tbsp
Berry and cream filling
-
thickened cream (see Tips)200 g
-
mascarpone cheese100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar2 tbsp
-
strawberries trimmed and cut into thin slices (see Tips)120 g
-
fresh mint leaves only, for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
51.1 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1413.6 kJ /
336.6 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
19.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Triple treat ice cream cake
16 godz. 45 min
Cheesecake with meringue topping
3 godz. 30 min
Pizza dough with a trio of toppings
2 godz. 10 min
Quiche Lorraine
45 min
Banana split
24 godz. 30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Cheese and bacon hedgehog
24 godz. 30 min
Jaffa madeleines
30 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Chocolate fondant cake
40 min