Peach and custard cream muffins

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 pieces

Składniki

Creme patisserie
  • milk
    250 g
  • caster sugar
    35 g
  • plain flour
    30 g
  • egg
    1
  • egg yolk
    1
  • vanilla bean extract
    2 tsp
Muffin mixture
  • canned peaches
    400 g
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • self-raising flour
    300 g
  • caster sugar
    125 g
  • icing sugar to dust

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 583.1 kcal / 2439.7 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 82.4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 675.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...