Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gramů zázvoru, čerstvého
- 2 stroužky česneku
- 90 gramů cibule, napůl
- 1 pórek, na kousky
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- 20 gramů oleje
- 800 gramů vody
- 1 kostka zeleninového bujónu
- 1 stonek citrónové trávy, čerstvé, napůl
- 1 polévková lžíce limetkové šťávy
- 100 gramů malých krevet, loupaných, mražených
- 150 gramů bílých žampiónů, čerstvých, na plátky
- 80 gramů skleněných nudlí
- 3 snítky čerstvého koriandru, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 680 kJ / 163 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min
Marinované krevety
1h 10min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min
Krevetová polévka s batáty
45min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min
Jarní závitky
30min
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Polévka Tom Yum
15min
Pad thai
45min